Globaliseringen de siste 10-15 årene har ført til at enhver bedrift, stor eller liten, må forholde seg til produksjon, underleveranser og marked på en helt annen måte enn hva forholdet var tidligere. For mange har endringene blitt skjebnesvangre fordi de for sent har greid å omstille seg mot den økte konkurransen på sine hjemmemarkeder. Andre har ikke utnyttet de muligheter som finnes for produktene på nye og fremmede markeder.

Advance Business Partner AS tilbyr næringslivet i Norge å være brobyggere mot nye og spennende markeder og bedrifter internasjonalt.

Siden begynnelsen av 90-tallet har våre partnere bistått norske bedrifter med internasjonal virksomhetsetablering og – samarbeid, spesielt mot land i Asia, Midt-Østen, Afrika og Baltikum. Vi har ansvaret for NORAD’s ”BusinessMatchMakingProgram” mellom Norge og Sri Lanka, og samarbeider med Innovasjon Norge i tilsvarende programmer mot India og Sør-Afrika. Våre målrettede metoder for partnersøk, evaluering og prosjektutvikling bidrar til å unngå fallgruver – og med etablering av ny internasjonal lønnsom virksomhet som resultat. Via vårt internasjonale nettverk kan vi utrede og evaluere strategiske valgmuligheter, budsjettere optimale tiltak ut fra gitte forutsetninger, og koordinere gjennomføringen av beslutning på en rimelig og effektiv måte.

Vi ønsker å skape et solid og varig grunnlag for merverdi i de bedriftene vi jobber med. I denne sammenheng mener vi det er viktig å få til målrettet og riktig overføring av kunnskap, slik at bedriftene kan bli selvstendige på et så tidlig stadie som mulig. Vi ønsker å være mer enn en konsulent for bedriften, vi vil jobbe som deres ”business partner”! Som basis for vårt arbeid har vi fokus på:

  • Strategier for  inngang i nye markeder og gjennomføring av samarbeid
  • Forhold og forhandlinger i krysskulturelle situasjoner
  • Modeller og teorier for internasjonalisering av foretak
  • Analyse av trender innen internasjonal handel og implikasjoner det har for norsk næringsliv
  • Skape strategiske markedsallianser

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s