Medarbeidere

Konsulenter og partnere

1Tom AlbrigtsenTom Albrigtsen
Senior Business Partner

Mobil: +47 9010 6308
E-mail: tom.albrigtsen@advance-as.com
in Linkedin

Tom Albrigtsen er Master of International Management fra Thunderbird, USA og siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Han har lang erfaring med strategiprosesser og lønnsomhetsutvikling fra mange ulike bransjer. Han er engasjert som kontaktpunkt for NORADs partnersøkprogram(BMMP) og FRAM prosjektleder for Innovasjon Norge.

3Cornelia RCornelia Bjåen
Business Partner

Mobil: +47 9056 8796
E-mail: cornelia.bjaen@advance-as.com
inLinkedIn

Cornelia Bjåen er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI med organisasjonspsykologi som spesialisering. Fra Universitet i Oslo har hun grunnfag i Pedagogikk og Sosiologi. Hun har god erfaring med prosjektledelse og internasjonal forretningsutvikling. Hun er prosjektkonsulent for NORADs BMMP- program og FRAM rådgiver for Innovasjon Norge, hvor hun jobber som rådgiver for å bedre bedrifters lønnsomhet og konkurransekraft.

4Jan Erik GroosJan Erik Groos
Senior Business Partner

Mobil: +47 9019 5110
E-mail: jan.erik.groos@advance-as.com
inLinkedIn

Jan Erik Groos har utd. innen styrearbeid/BI, markedsføring, kommunikasjon & salgsledelse. Han har jobbet aktivt med internasjonal handel og partnersøk for mer enn tjue år. Internasjonal handel og supply chain management er hans kjernekompetanse, foruten generell ledelse og strategi ferdigheter. Han har erfaring fra arbeid som styreleder, direktør og konsernsjef i flere selskaper.

6Tore KarlstadTore Karlstad
Senior Business Partner/Daglig leder

Mobil: +47 9005 2567
E-mail: tore.karlstad@advance-as.com
inLinkedIn

Tore Karlstad er utdannet ved Hærens Krigsskole, Hærens Stabsskole og er Høyskolekandidat i økonomi og logistikk ved Høyskolen i Molde. I tillegg har han utdannelse fra BI innen styrekompetanse og strategisk styreledelse. Tore er Daglig leder/medeier og har vært i ABP siden 2002. Han er engasjert innen ledelse og internasjonal forretningsutvikling og er en innovativ og konstruktiv samarbeidspartner for våre kunder og samarbeidspartnere. Tore har allsidig kompetanse og internasjonal erfaring som leder og leverandør til et krevende privat og offentlig marked.

7Mogens Linnet MollerMogens Linnet Møller
Senior Business Partner

Mobil:
 +47 9134 6715
E-mail:
mogens.l.moeller@advance-as.com
inLinkedIn

Mogens Linnet Møller er dataingeniør fra Agder Ingeniør og Distriktshøgskole (nå UiA) med tilleggsutdannelse fra BI innen Styrekompetanse. Han har bred erfaring fra telekom og databransjen. Han har lang erfaring fra finansiering av forskning og utviklingsprosjekter (FoU) og er bl.a. spesialist på SkatteFUNN-ordningen. Møller har et stort nettverk, særlig innen olje- og gassrelatert virksomhet der Møller jobber med mobiliseringsprosjekter for offshore installasjoner i India, Canada og Brasil. Han har erfaring som styreleder, daglig leder, prosjektleder og gründer fra flere selskap.