Medarbeidere

Konsulenter og partnere

6Tore KarlstadTore Karlstad
Senior Business Partner/Daglig leder

Mobil: +47 9005 2567
E-mail: tore.karlstad@advance-as.com
inLinkedIn

Tore Karlstad er utdannet ved Hærens Krigsskole, Hærens Stabsskole og er Høyskolekandidat i økonomi og logistikk ved Høyskolen i Molde. Tore har videre utdannelse fra BI innen styrekompetanse og strategisk styreledelse. Han er vår Daglige leder, er medeier og har vært i ABP siden 2002. Han er engasjert innen ledelse og internasjonal forretningsutvikling og er en innovativ og konstruktiv samarbeidspartner for våre kunder og samarbeidspartnere. Tore har allsidig kompetanse og internasjonal erfaring som leder og leverandør til et krevende privat og offentlig marked. Tore har i mange år hatt oppdrag som rådgiver i FRAM programmet til Innovasjon Norge. Fra 2015 ble han også kvalifisert og valgt ut som prosjektleder for FRAM, Global Growth-programmer etc for Innovasjon Norge.

7Mogens Linnet MollerMogens Linnet Møller
Senior Business Partner

Mobil: +47 9134 6715
E-mail:
mogens.l.moeller@advance-as.com
inLinkedIn

Mogens Linnet Møller er dataingeniør fra Agder Ingeniør og Distriktshøgskole (nå UiA) med tilleggsutdannelse fra BI innen Styrekompetanse. Han har bred erfaring fra telekom og databransjen. Han har lang erfaring fra finansiering av forskning og utviklingsprosjekter (FoU) og er bl.a. spesialist på SkatteFUNN-ordningen. Møller har et stort nettverk, særlig innen olje- og gassrelatert virksomhet der Møller jobber med mobiliseringsprosjekter for offshore installasjoner i India, Canada, Nigeria og Brasil. Han har erfaring som styreleder, daglig leder, prosjektleder og gründer fra flere selskap.

Oddgeir pic 2017Oddgeir Nord-Varhaug
Senior Business Partner

Mobil: +47 908 76 605
E-mail:
oddgeir.nord-varhaug@advance-as.com
inLinkedIn

Oddgeir Nord-Varhaug er Bachelor i økonomi- og prosjektledelse fra BI – Norwegian school of management. Han har lang erfaring som toppleder, økonomidirektør i norske selskaper med mye internasjonal aktivitet. Oddgeir har også jobbet som leder for norsk foretak etablert i Brasil. Oddgeri tar oppdrag innen internasjonalisering, prosjektfinansiering, Management for Hire med mer.

eal-profilbilde-20171.jpgEirik André Lynghaug
Senior Business Partner

Mobil: +47 915 60 618
E-mail: eirik.andre.lynghaug@advance-as.com
inLinkedIn

Eirik André Lynghaug er siviløkonom (1987) og statsautorisert revisor (1988) fra Norges handelshøyskole i Bergen. Eirik har lang erfaring som toppleder og økonomidirektør i privat næringsliv med internasjonal virksomhet. Videre har han jobbet i prosjektlederstilling innen offentlig virksomhet på fylkesnivå. Han kan bistå med verdivurderinger og oppkjøp/salg av selskaper. Eirik kan levere oppdrag innen prosjektledelse, prosjektfinansiering, ISO-sertifiseringer, kvalifisering av bedrifter til å tilfredsstille EUs ny personvernforordning,  GDPR, som trer i kraft i 2018 etc. Eirik kan også ta Management for Hire oppdrag innen ledelse og økonomistyring.

Per Stabell

Per Stabell
Senior Business Partner

Mobil: +47 916 16 215
E-mail: per.stabell@advance-as.com
inLinkedIn

Per Stabell er utdannet veileder og organisasjonsutvikler, pedagog (adjunkt). Per har relevante fagbrev innen hotellbransjen og er befalsutdannet. Lang og variert erfaring fra hotell og reiseliv i inn- og utland. Undervisningserfaring fra grunnskole, videregående skole, høgskole og administrativ erfaring fra fylkeskommune. 30 år som mentor, rådgiver og organisasjonspedagog i offentlig og private virksomheter, rådgiver i Arbeidslivssenter og NAV. Spesielt godt kjennskap til offentlig sektor. Erfaren foredragsholder, kursutvikler, kurs- og prosessleder. Lang erfaring fra endrings- og utviklingsarbeid innen ledelse, personal og organisasjon, organisasjonskultur, konfliktarbeid, rekrutteringsbistand, HMS (psykososialt arbeid) og nærværsarbeid, flerkulturelt arbeid. Lang fartstid som leder og styreleder.